Impact frontal cu un copac, la ieșirea din Constanța (galerie foto)

2318
Impact frontal cu un copac, la ieșirea din Constanța (galerie foto) - 44f24b3c093ffe8bb756db22f86a9a2f.jpg
Un accident rutier grav a avut loc, ieri după-amiază, la ieșirea din Constanța, spre localitatea Valu lui Traian.
Trei persoane au fost rănite, dintre care una foarte grav, fiind transportată în comă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.
Potrivit lucrătorilor Serviciului Poliției Rutiere Constanța, accidentul s-a petrecut la ora 16,26, în afara localității Constanța. Rudolf Uxa, de 24 de ani, din localitatea Târgoviște, care se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen, cu numărul de înmatriculare DB-31-DRK, și circula între Constanța și Valu lui Traian, la km 253+400, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu un copac aflat pe partea dreaptă a direcției sale de mers.
Impactul violent s-a soldat cu rănirea a trei pasageri, dintre aceștia unul fiind în stare foarte gravă.
Ionel Dițescu, de 24 de ani, Valentin Cazacu, de 27 de ani, ambii din Târgoviște, au fost internați în Spitalul Clinic Județean Constanța cu diferite contuzii ori fracturi, pe când Ștefan Stoica, de 28 de ani, tot din Târgoviște, care era pasager în autoturism în partea stângă spate, a fost transportat la unitatea spitalicească în stare de comă.
Pentru scoaterea victimelor din autoturism a fost necesară intervenția militarilor de la descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" Constanța.
Lucrătorii Serviciului Poliției Rutiere efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor care au condus la producerea accidentului rutier.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9067 secunde