Polițistul care a accidentat mortal un pieton și-a dat demisia

1538
Polițistul care a accidentat mortal un pieton și-a dat demisia - ab116216adca62a33056c6907bc35e82.jpg
Agentul principal Norel Nicolae Munteanu de la Secția 2, care se afla în stare de ebrietate și a accidentat mortal un pieton, a fost reținut și urmează să fie prezentat procurorilor cu propunerea de arestare preventivă. El este cercetat pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice și ucidere din culpă.
Pe de altă parte, în cursul zilei de ieri, agentul principal Munteanu și-a dat demisia din structurile Poliției.
Norel Nicolae Munteanu era îmbrăcat în uniformă în momentul în care l-a acroșat, miercuri noaptea, pe Marian Postolache, de 48 de ani, din Năvodari, și se îndrepta spre serviciu. De partea cealaltă, victima mergea spre casă când a fost lovită din spate de mașina condusă de polițist, pe drumul care leagă Stațiunea Mamaia de Năvodari.
Polițistul a coborât rapid din mașină, a dat cu piciorul unui pantof de-al victimei, după care a ridicat propria oglindă de pe carosabil și a aruncat-o în șanț.
Martorii susțin că polițistul ar fi încercat să șteargă toate urmele și le-a spus că bărbatul care zăcea mort pe carosabil a fost lovit de o altă mașină.
La fața locului s-a deplasat adjunctul șefului IPJ Constanța, comisar șef Adrian Rapotan, și șeful Serviciului Poliției Rutiere, comisar șef Constantin Dancu. De asemenea, ținând cont că era vorba despre un accident mortal în care era implicat și un polițist, la locul faptei a fost prezent și procurorul Matei Dragomir, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.
În urma testării cu aparatul alcool-test s-a constatat că agentul principal Munteanu avea o alcoolemie de 1,12 mg /l alcool pur în aerul expirat.
Din câte se pare, polițistul avea și probleme în familie, el fiind divorțat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3342 secunde