Condamnat la patru ani de închisoare pentru tentativă de omor

191
Dosarul unui tânăr de 24 de ani, din Constanța, a ajuns pe rolul Curții de Apel Constanța, după ce magistrații de la Tribunal l-au condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.
Este vorba de Adrian Murga, care, judecat în stare de libertate, a decis să atace decizia magistraților. El a solicitat achitarea invocând că nu ar fi comis fapta cu intenție.
Potrivit procurorilor, în noaptea de 11 spre 12 februarie 2009, în jurul orei 1,30, Murga a fost în vizită la mama lui împreună cu concubina sa, Cristina Popescu, unde au băut toată noaptea. La un moment dat, Murga i-a reproșat mamei lui că nu l-a crescut cum trebuie și că nu se mai interesează de soarta lui. Între el și tatăl vitreg, Gabi Climinte, de 43 de ani, a izbucnit un scandal și, din cauza alcoolului consumat, s-au luat la bătaie.
Climinte i-a tras o palmă lui Murgu, ceea ce l-a enervat și mai tare pe tânăr. El a luat un cuțit de bucătărie, pe care l-a înfipt unde a nimerit: în cap, torace și abdomen. Gabi Climinte a fost transportat în stare gravă de un echipaj SMURD la Spitalul Clinic Județean Constanța, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale care a durat aproape trei ore, viața fiindu-i, în cele din urmă, salvată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1305 secunde