Condamnată pentru înșelăciune "grație" concubinului

713
Ieri, magistrații de la Curtea de Apel Constanța au judecat apelul declarat de Crina Elena Mihăiță și Marian Enache condamnați de Tribunalul Constanța la cinci, respectiv zece ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave.
Crina Elena Mihăiță a încercat să se disculpe în fața magistraților de la Curtea de Apel Constanța spunând: "Deși figuram ca administrator al societății, aveam cunoștințe foarte limitate, ca dovadă că 90% dintre partenerii de afaceri nu mă cunoșteau, iar contractele încheiate cu ei nu erau negociate ori semnate de mine. O parte dintre cecurile în alb au fost semnate de mine, pentru că așa îmi cerea Enache Marian. (…) Am acceptat tot ceea ce mi-a sugerat Enache Marian, având încredere deplină în el, pentru că eram împreună cu el de un an". Faptul că cei doi formau un cuplu și aveau gânduri de a întemeia o familie a fost speculat de Marian Enache, folosind-o pe femeie în comiterea infracțiunilor.
Avocatul Crinei Elena Mihăiță a solicitat ieri magistraților achitarea sau, în cel mai rău caz, redozarea pedepsei și condamnarea acesteia la o pedeapsă cu suspendare. Femeia este singura responsabilă de creșterea unui copil minor, are în întreținere doi părinți bătrâni și bolnavi și cu foarte mare greutate reușește să-și găsească de lucru.
Magistrații urmează să se pronunțe cu privire la apelul declarat de cei doi.
Potrivit rechizitoriului, în cursul anului 2004, Marian Enache și Crina Elena Mihăiță, administratori ai societății Ali Prosperity SRL Constanța, au achiziționat de la diverși parteneri de afaceri produse petroliere pentru care au "plătit" cu file cec fără acoperire. Prejudiciul provocat de cei doi a fost estimat, la vremea respectivă, la suma de 512.380 de euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6337 secunde