Condamnați definitiv pentru violarea unei fete de 13 ani

1287
Patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani, ce au fost judecați pentru comiterea infracțiunii de viol, rămân cu pedepse cu închisoarea cuprinse între patru și șase ani de închisoare. Decizia a rămas definitivă prin respingerea recursurilor declarate de inculpați de către magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție.
Florin Constantin Vinogradov și Ghiorghiță Ciovînă, ambii de 18 ani, fuseseră condamnați de Tribunalul Constanța la câte șase ani de închisoare, la care se adaugă și interzicerea drepturilor pentru o perioadă de trei ani, iar Alin F. și Sebastian Z., ambii de 15 ani, au fost condamnați la câte patru ani de închisoare. Toți patru vor trebui să plătească și 10.000 de lei, drept daune morale, părții vătămate.
Potrivit anchetatorilor, în ziua de 2 ianuarie 2009, polițiștii din Corbu au fost sesizați de Emilia P., care a reclamat faptul că în noaptea de 1/2.01.2009, fiica ei, Oana Florentina M., de 13 ani și opt luni, a fost acostată de Florin Constantin Vinogradov și Gheorghiță Ciovînă, ambii de 18 ani, și Sebastian Z. și Alin F., de 15 ani, toți din comuna Corbu.
Cei patru ar fi dus minora într-o clădire părăsită de pe raza comunei, unde au întreținut relații sexuale împotriva voinței ei.
Față de inculpații majori s-a luat încă de atunci măsura reținerii, iar apoi judecătorii i-au arestat, pe când minorii au fost cercetați și judecați în stare de libertate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3988 secunde