Condamnați pentru trafic de droguri

397
Curtea de Apel Constanța a dispus condamnarea a patru tineri care au fost judecați pentru trafic de droguri. Magistrații au transformat pedeapsa unuia dintre ei (Bogdan Nicolae Teodorescu), de patru ani de închisoare cu executare, în patru ani cu suspendare, pe când celelalte pedepse primite de ceilalți trei inculpați (Lucian Cătălin Ionescu, Lucian Tarbă și Bogdan Ursu) au rămas neschimbate, în sensul că rămân cu pedepsele primite la tribunal, respectiv patru ani și șase luni cu executare, trei ani de închisoare cu suspendare și un an și șase luni de închisoare cu suspendare. Decizia mai poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casație și Justiție.
Potrivit anchetatorilor, Bogdan Ursu, de 22 de ani, student la Facultatea de Drept, a fost prins, în zona gării, din Constanța, având asupra lui 20 comprimate de ecstasy, având inscripționat logo-ul "Mickey Mouse", 1,5 grame hașiș și un gram de ketamină.
În urma colaborării acestuia cu specialiștii CZCCOA Constanța, a mai fost prins, în București, și Lucian Cătălin Ionescu, de 21 de ani, din București, care deținea 30 de comprimate de ecstasy, cu logo-ul "balon". După prinderea acestuia și prin cooperarea sa cu polițiștii au mai fost prinși în flagrant, pe 1 iulie, Lucian Tarbă, de 20 de ani, student al Facultății Româno Americane, zis "Fili" și Bogdan Teodorescu, de 22 de ani, zis "Chelie", student al Facultății Bioterra, ambii din București, fără antecedente penale, care dețineau 126 de comprimate ecstasy cu logo-urile "Donald" și "Balon", pe care intenționau să le vândă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8001 secunde