Concurs Consilierul Florin Maftei a fost bătut de trei turci din Mangalia

2613

Articole de la același autor

Consilierul local din Mangalia, Florin Maftei, a ajuns, ieri, la spital după ce a fost agresat de trei bărbați.

Miercuri seara, în jurul orei 22,30, polițiștii din Mangalia au fost sesizați că în parcarea din fața unui hotel din localitate există o altercație între mai mulți indivizi și conducătorul unui autovehicul.
În urma verificărilor, s-a constatat că în autoturism se afla Florin Maftei, de 48 de ani, din localitate. Totodată, lângă mașină erau trei bărbați, care au fost identificați, ulterior, ca fiind Raim Iuzeir, de 32 de ani, Raim Mustafa, de 51 de ani și Tamer Mustafa, de 24 ani, toți din Mangalia.
Florin Maftei, care este consilier local la Mangalia, a declarat polițiștilor că în momentul în care a deschis portiera a fost lovit cu un obiect contondent în frunte, după care a fost scos cu forța din mașină.
Mai mult, el susține că în timpul altercației i-a dispărut din buzunar suma de 500 de euro.
În altă ordine de idei, cunoscute fiind scandalurile din ultima perioadă desfășurate între anumiți consilieri locali din Mangalia, pe de o parte, și primarul localității, pe de altă parte, Maftei îl găsește vinovat de bătaia încasată chiar pe primarul Mangaliei, Zanfir Iorguș, pe care-l acuză că el ar fi cel care i-a pus pe cei trei bărbați să-l agreseze.
"M-a amenințat mai demult, mi-a spus să am grijă de familia mea. Nu pot să dovedesc că m-a amenințat pentru că eram doar noi doi" susține Maftei.
Cu toate acestea, afirmațiile consilierului sunt contrazise însă de polițiști. Potrivit acestora, din cercetări a reieșit că, anterior, Maftei a mai avut discuții cu doi dintre bărbații care l-au agresat, între ei existând un litigiu cu referire la un teren pe care-l deține soacra consilierului.
Florin Maftei s-a prezentat la Spitalul Municipal Mangalia și a fost diagnosticat cu politrau-matism prin agresiune la nive-lul capului și abdomenului solicitând trimiterea la Spitalul Județean Constanța pentru investigații.
Maftei a precizat că va solicita certificat medico-legal și va depune plângere împotriva agresorilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8817 secunde