Concurs Tânărul care a accidentat o femeie și a fugit de la locul faptei a fost prins

425

Articole de la același autor

Un adolescent de 18 ani, din județul Constanța, a încercat în cursul zilei de miercuri aventura vieții lui, dar pentru care poate plăti acum cu închisoarea.
Victor Georgian Radu s-a urcat la volan, deși nu avea permis, și, după nici un kilometru de goană nebună, a lovit o femeie pe trecerea de pietoni. De frică, a fugit și a ascuns mașina în garaj, sub o prelată.
Martorii care au văzut accidentul le-au descris polițiștilor autoturismul. Oamenii legii au căutat mașina în comuna Cumpăna, unde s-a întâmplat totul. După aproape șapte ore de căutări, oamenii legii au găsit mașina care o lovise pe Veronica Vodă, de 65 de ani.
Băiatul de 18 ani a recunoscut că a furat cheile de la mașina care aparține fratelui său, plecat la muncă în străinătate. El a spus că a plecat să dea o tură cu mașina prin comună, dar n-a apucat să meargă prea mult deoarece ghinionul i-a scos-o în cale pe bătrână, care încerca să traverseze pe la trecerea de pietoni, tocmai când tânărul testa accelerația.
Fără experiență, băiatul s-a pierdut și n-a mai putut frâna. A lovit-o pe femeie, care a căzut pe asfalt, aproape sub roțile lui. S-a ales cu fracturi la picioare, dar a scăpat cu viață. În schimb, Victor Georgian Radu s-a ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără a deține permis de conducere și fugă de la locul accidentului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0036 secunde