Consilierul județean Ecaterina Prodan, implicată într-un accident rutier

391
1
Consilierul județean Ecaterina Prodan, implicată într-un accident rutier - consilieruljudeteanecaterinaprod-1389115862.jpg

Articole recomandate

Consilierul județean Ecaterina Prodan a fost implicată, ieri dimineață, într-un accident rutier petrecut pe o arteră principală a municipiului Constanța.

Potrivit polițiștilor de la Rutieră, după primele cercetări a reieșit că șoferița în vârstă de 66 de ani se afla la volanul unei Dacii, iar pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, ajungând în dreptul marcajului pietonal din zona Colegiului de Arte "Regina Maria", nu a redus vite-za și a accidentat-o pe Maria Victoria G., de 11 ani, care traversa regulamentar strada, pe trecerea de pietoni. Victima a fost rănită ușor.

După producerea impactului, șoferița a plecat de la locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție. Aceasta a fost găsită de rutieriști după câteva minute și condusă la sediul Serviciului Poliției Rutiere Constanța, pentru cercetări.

În timpul audierilor, consilierul județean nu a recunoscut că a lovit-o pe copilă. Ea le-a spus oamenilor legii că fetița a fugit pe trecerea de pietoni, așa că a plecat și ea de la fața locului, pentru că nu mai rămăsese nimeni acolo. Aceasta a mai spus că a oprit la trecerea de pietoni, i-a acordat prioritate minorei, după care s-a pus în mișcare brusc, așa că cea mică s-a speriat și a fugit în parc. Ecaterina Prodan le-a spus polițiștilor că nu a avut loc niciun impact.

Polițiștii de la Rutieră continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul. 

Comentează știrea

Dash
8 ianuarie 2014
Vinovat ?

Niciodata un lingau al Clanului mafiot Ciuma Rosie (PSD) nu va recunoaste ca e vinovat. In cazul ca individa va fi gasita de politie vinovata, sigur dosarul va fi politic iar vinovat va fi acaraul Paun adica Basescu.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8381 secunde