Fostul director al CFR, Mihai Necolaiciuc, a fost achitat

158
Fostul director al CFR,  Mihai Necolaiciuc, a fost achitat - fostuldirectornecolaiciuc-1389115764.jpg

Articole de la același autor

Fostul director al Companiei Căilor Ferate Române, Mihai Necolaiciuc, a fost achitat, ieri, de Judecătoria Sectorului 1 București în dosarul devalizării CFR. Decizia nu este însă definitivă.

În acest caz, Mihai Necolaiciuc a fost judecat pentru deturnare de fonduri europene, contractate pentru reconstruirea infrastructurii căilor ferate afectate de inundațiile din 2000 și din anii anteriori. Frauda de care este acuzat fostul director general al CFR se ridică la peste 2,7 milioane de euro.

Potrivit Mediafax, instanța a dispus achitarea lui Necolaiciuc pentru infracțiunea de utilizare a creditului garantat din fonduri publice în alte scopuri decât cel pentru care a fost acordat, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite. De asemenea, judecătorii au revocat măsura preventivă care fusese dispusă, respectiv cea de a nu părăsi Bucureștiul. Instanța, de asemenea, a dispus ridicarea sechestrului instituit în 2009 de DNA, asupra bunurilor mobile și imobile ale lui Necolaiciuc. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3734 secunde