Consilierul județean Nicolae Stelian Fronescu, condus pe ultimul drum

324
1
Consilierul județean PSD Nicolae Stelian Fronescu a fost condus pe ultimul drum. Trupul neînsuflețit a fost depus, ieri dimineață, în sala Remus Opreanu, din cadrul Consiliului Județean Constanța. Toți cei care l-au cunoscut, prieteni și colegi au venit și i-au adus un ultim omagiu. 


Fronescu a fost condus pe ultimul drum de toți apropiații săi, încă șocați de modul în care bărbatul a trecut în lumea cealaltă. Președintele interimar al Consiliului Județean Constanța, Cristinel Dragomir, președintele suspendat al CJC, Nicușor Constantinescu, dar și alți consilieri și prieteni i-au aprins o lumânare și s-au rugat pentru sufletul său. 


Amintim că Nicolae Stelian Fronescu a murit după ce s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc aflat în construcții, de pe strada Eliberării.


Comentează știrea

wakeuptime
20 august 2015
Selectam

Oferta serioasa de lucru la domiciliu! Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati Cerinte: - necesar calculator - conexiune internet - rabdare - cunostinte minime PC - seriozitate - perseverenta - atentie la detalii Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin email. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Important! Lasati mesaj cu textul " INFO" doar pe e-mail! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice si se poate lucra de oriunde din tara si din strainatate. Când doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de e-mail: [email protected] -------Perseverenta reuseste ÎNTOTDEAUNA acolo unde vointa da gres!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Vacanță sfârșită tragic,  la Neptun
Vineri, 24 Iulie 2015
Stire din Actual : TRAGEDIE ÎN ITALIA!
Pagina a fost generata in 0.5877 secunde