Constanța / Arestați pentru trafic de minori și proxenetism

153
1

Articole de la același autor

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Constanța și procurorii DIICOT au destructurat o grupare infracțională specializată în trafic de minori și proxenetism. Patru suspecți au fost arestați preventiv.
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și procurorii DIICOT - Serviciului Teritorial Constanța au efectuat joi cinci percheziții în municipiul Constanța, orașul Murfatlar și în comuna 23 August, la locuințele a patru membri ai unei grupări infracționale specializată în trafic de minori și proxenetism. 
Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, începând cu luna iulie 2013, membrii grupării ar fi recrutat, cazat și exploatat sexual în folosul lor, în apartamente închiriate din municipiul Constanța, mai multe femei, atât minore cât și majore. De asemenea, suspecții ar fi racolat clienți prin postarea de anunțuri explicite sau cu oferte de masaj însoțite de numere de telefon de contact și fotografii ale fetelor în pagina electronică cu anunțuri ale unor cotidiane locale sau prin intermediul unor taximetriști din anturajul lor.
Patru suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de minori și proxenetism, după care au fost prezentați instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă a acestora.


Comentează știrea

alex
19 decembrie 2013
taximetristi un sunet de vina

Taximetristu sau taximetristi un sun de vina pentru ca ei un are cum sa is dea seame pe ciine ia in masina lor ca clienti

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3721 secunde