Constanța. Bărbat reținut pentru UCIDERE și distrugere de probe! A dat foc unei case iar o femeie a murit

1568
Constanța. Bărbat reținut pentru UCIDERE și distrugere de probe! A dat foc unei case iar o femeie a murit - fondcriminalist11422899637150553-1703230206.jpg

Articole de la același autor

La data de 21 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliție, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de  50 de  ani.


Acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și sustragerea sau distrugerea de probe ori de înscrisuri, precum și de săvârșirea a trei infracțiuni de distrugere.


Astfel, la datele de 18 noiembrie a.c., 8 decembrie a.c. și 15 decembrie a.c., acesta ar fi provocat incendii la garajul, parterul și anexa unei clădiri situate pe strada Cuza Vodă din municipiul Constanța. 


Ca urmare a incendiului din data de 8 decembrie a.c., ar fi survenit decesul unei femei, de 90 de ani.


Ulterior, la data de 16 decembrie a.c., ar fi pătruns din nou în imobilul respectiv, cu intenția de a sustrage și distruge mijloace materiale de probă. 


Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


Astăzi, va fi prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5236 secunde