Constanţa: Fără permis la volanul unui autoturism furat, a intrat în copac în timp ce era urmărit de poliţişti

169
Constanţa: Fără permis la volanul unui autoturism furat, a intrat în copac în timp ce era urmărit de poliţişti - constanta-accident-1710756730.jpg
Un şofer urmărit de poliţişti, duminică, în localitatea Cobadin, pentru că nu a oprit la semnalul acestora, a intrat cu autoturismul într-un copac şi a încercat apoi să fugă, fiind prins şi imobilizat după ce a parcurs pe jos câteva sute de metri.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, este vorba de un tânăr de 18 ani, fără permis de conducere, aflat sub influenţa alcoolului la volanul unei maşini pe care o furase.

Astfel, la data de 17 martie, în jurul orei 04.00, lucrători ai Poliţiei Municipiului Medgidia au efectuat semnal regulamentar de oprire şoferului unui autoturism care se deplasa pe strada Trandafirilor din comuna Cobadin. Conducătorul auto nu a oprit la semnal, accelerând şi continuându-şi deplasarea.

"Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. După aproximativ trei kilometri, conducătorul auto a pierdut controlul direcţiei, vehiculul intrând în coliziune cu un copac. Şoferul a coborât din autoturism şi a fugit, poliţiştii pornind în urmărirea lui. După aproximativ 500 de metri, a fost imobilizat. Ulterior, s-a procedat la identificarea conducătorului auto, stabilindu-se că este vorba de un bărbat, de 18 ani", a transmis un comunicat de presă al IPJ.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul pe care l-a condus ar fi fost sustras în seara de sâmbătă spre duminică.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,24 miligram/litru alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5926 secunde