Constanța, județ preferat de emigranții străini

196
1
Constanța, județ preferat de emigranții străini - constantajudetpreferatemigranti-1429894091.jpg

Articole de la același autor

Peste 6.000 de cetățeni străini se află în județul Constanța, conform evidențelor Serviciului pentru Imigrări al județului Constanța. "Cei mai mulți cetățeni străini aflați în județul Constanța provin din Turcia, Siria, Israel, Nigeria și Republica Moldova", au precizat reprezentanții serviciului, care și-au evaluat activitatea desfășurată în primul trimestru al lui 2015.

"Astfel, de la începutul anului 2015, Serviciul pentru Imigrări al județului Constanța a desfășurat, în colaborare cu structuri ale poliției de frontieră, două acțiuni de mare amploare, în cadrul cărora au fost depistați 78 de cetățeni străini intrați ilegal pe teritoriul țării noastre, persoane care ulterior depistării au solicitat o formă de protecție internațională în România.

În ceea ce privește admisia în România, în perioada de referință au fost depuse spre avizare un număr de 155 de invitații, dintre care 130 au fost aprobate, trei respinse, celelalte rămânând în curs de soluționare.

De asemenea, au fost primite 110 cereri pentru emiterea de avize de muncă, pentru lucrători angajați sau detașați, fiind eliberate 105 avize de munca, cinci solicitări fiind respinse", au mai arătat angajații Serviciului de Imigrări.

Din totalul celor 78 de străini depistați ilegal în Constanța, patru au fost expulzați din țara noastră și au fost sancționați și cu amenzi în valoare totală de 12.200 de lei. Alte 39 de persoane au fost îndepărtate, primit decizii de returnare în țara de origine, iar în cinci cazuri s-a dispus și măsura interzicerii intrării în România pe perioade între trei luni și patru ani.

Comentează știrea

rodica
26 aprilie 2015
proiect

Dacă îți dorești sincer să câștigi bani mai mulți decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveți să acorzi mult mai puțină atenție lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău și mult mai multă atenție "micuței voci" care îți vorbește în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 25 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Alerta de călătorie în Turcia
Sâmbătă, 25 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : O catapultare istorică. "Salt" din MIG-23
Pagina a fost generata in 1.2235 secunde