Cum poți fi admis în instituțiile de învățământ ale MAI

233
1
Cum poți fi admis în instituțiile de învățământ ale MAI - admiterecandidati-1429894122.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, prin Garda de Coastă, recrutează candidați pentru concursurile de admitere în instituții de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne și ale Ministerului Apărării Naționale.

Astfel, se recrutează candidați în următoarele instituții de învățământ: Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" București, Școala de Pregătire a Agenților de Poliție de Frontieră "Avram Iancu" Oradea, Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldești, Academia Navală "Mircea cel Bătrân" Constanța, Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale "Amiral Ion Murgescu" Constanța, Academia Forțelor Terestre "Nicolae Bălcescu" Sibiu, Academia Tehnică Militară București, Institutul Medico–Militar București, Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre "Basarab I" Pitești.

Înscrierea candidaților se poate face până în data de 29 mai pentru Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" București și pentru instituțiile de învățământ ale MApN, care școlarizează personal pentru MAI și până în 7 august pentru Școala de Pregătire a Agenților de poliție de Frontieră "Avram Iancu" Oradea. Informații privind depunerea cererilor de înscriere se pot obține la Biroul Resurse Umane din cadrul Gărzii de Coastă, Aleea Zmeurei, nr. 3, Constanța, telefon: 0241-641.188, interior 26060, 26061, 26078 sau la Compartimentul Pregătire Continuă al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea, strada Isaccei, nr. 103, telefon 0240-534.180 sau 0240-534.181, interior 26026, 26190.

Comentează știrea

rodica
26 aprilie 2015
proiect

Dacă îți dorești sincer să câștigi bani mai mulți decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveți să acorzi mult mai puțină atenție lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău și mult mai multă atenție "micuței voci" care îți vorbește în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 25 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Alerta de călătorie în Turcia
Sâmbătă, 25 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : O catapultare istorică. "Salt" din MIG-23
Pagina a fost generata in 1.3113 secunde