Constanţa. Magistraţii Curţii de Apel judecă solicitarea procurorilor de strămutare a procesului lui Vlad Pascu

169
Constanţa. Magistraţii Curţii de Apel judecă solicitarea procurorilor de strămutare a procesului lui Vlad Pascu - vlad-pascu-stramutare-1712038691.jpg
Magistraţii Curţii de Apel Constanţa judecă, marţi, cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia de strămutare a procesului în care este judecat Vlad Pascu, şoferul drogat care anul trecut a accidentat mortal doi tineri şi a rănit alţi trei, în localitatea 2 Mai. Solicitarea procurorilor a fost înregistrată la Curtea de Apel pe data de 19 martie.


La termenul din 14 martie al procesului în care este judecat Vlad Pascu, acesta a recunoscut, în faţa instanţei de la Judecătoria Mangalia, faptele de care este acuzat de către procurori, având astfel posibilitatea de a beneficia de reducerea pedepsei.


Pascu nu a fost adus în sala de judecată, el participând la şedinţă prin intermediul sistemului online.


Unul dintre avocaţii familiilor îndoliate a depus o cerere de schimbare a încadrării juridice a faptei, din ucidere din culpă, în omor calificat.


Totodată, părinţii celor doi tineri decedaţi au solicitat recuzarea judecătoarei care se ocupă de acest caz, cerere ce a fost respinsă.


Judecătoria Mangalia a fixat un nou termen de judecată pentru data de 4 aprilie, ora 10,00.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3959 secunde