CONSTANȚA. Patru accidente rutiere, într-o singură zi!

251
CONSTANȚA. Patru accidente rutiere, într-o singură zi! - accident-1365937513.jpg

Articole de la același autor

Primul eveniment a avut loc pe drumul național 22. Gabriel Alin A., de 24 de ani, din Tulcea conducea dinspre Tulcea către municipiul Constanța. Ajungând la kilometrul 250, pe raza localității Tariverde, din cauza neatenției, tânărul a intrat din plin într-un cal, care se afla pe șosea nesupravegheat. În urma impactului, șoferul a ajuns la spital, unde se află în afara oricărui pericol.
Un șofer băut a ajuns la spital din propria-i vină. Gabriel C.B., de 44 de ani conducea o motocicletă pe strada Ion Adam, dinspre Ion Rațiu către Nicolae Iorga. Ajungând în dreptul unui imobil, bărbatul a lovit o groapă, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut pe șosea. În urma impactului, acesta a fost rănit ușor. Polițiștii rutieri au stabilit că bărbatul se urcase pe motocicletă deși era băut. Acesta avea o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.


O minoră de 16 ani a fost rănită ușor după ce a fost lovită de o mașină. Dan B., de 24 de ani, conducea pe strada Dobrilă Eugeniu, dinspre strada Dispensarului către bulevardul Tomis. Ajungând în dreptul bisericii "Trei ierarhi", dorind să-și parcheze mașina, dând cu spatele, tânărul a accidentat o adolescentă de 16 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.


Și un copil de opt ani a ajuns la spital după ce a fost acroșat de o mașină. Alexandru L.M., de 24 de ani, din Constanța, conducea pe raza localității Valea Dacilor, dinspre Medgidia către localitatea Siminoc. Ajungând în dreptul unui imobil, tânărului i-a ieșit în față un copil, pe care nu a mai putut să-l evite, lovindu-l. Minorul de opt ani s-a angajat în traversarea străzii în fugă și fără să se asigure. Acesta se află în afara oricărui pericol.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4162 secunde