Accident pe DN1: Opt copii, transportați la spital după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat

174
Accident pe DN1: Opt copii, transportați la spital după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat - accident06928000-1365871002.jpg
Opt copii, fotbaliști la o echipă de juniori din Făgăraș, au fost transportați la spital, unii dintre ei fiind în stare gravă, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat sâmbătă, în jurul orei 17.30, pe DN 1, lângă localitatea brașoveană Perșani, transmite RTV.net.
Microbuzul circula dinspre Brașov spre Făgăraș, iar în el se aflau 14 copii, cu vârste de 10-13 ani, opt dintre aceștia fiind răniți.

"La locul accidentului, s-a intervenit cu două echipaje SMURD și trei ambulanțe. Patru dintre cei opt răniți, care au avut răni ușoare, escoriații, au fost duși la spitalul din Făgăraș, doi dintre ei la Spitalul Județean Brașov, iar doi la Spitalul de Pediatrie Brașov. Din câte am înțeles, unul dintre copii este în stare gravă", a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, Ciprian Sfreja.

Accidentul s-a produs după ce șoferul microbuzului, în vârstă de 64 de ani, nu a adaptat viteza într-o curbă și s-a răsturnat pe carosabil, pe sensul lui de mers, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Brașov, Cosmin Giosanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.46 secunde