Codul portocaliu de inundații, menținut pe Dunăre

148
Codul portocaliu de inundații, menținut pe Dunăre - dunare-1365866680.jpg

Articole recomandate

Codul portocaliu de inundații este menținut pe Dunăre, însă a fost ridicat de pe râul Crasna, în județul Satu Mare, potrivit actualizării unei avertizări emise de Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA).

INHGA a actualizat, sâmbătă, o avertizare anterioară, precizând că, începând cu ora 16.00, a fost ridicat codul galben pe râul Crasna, aval Craidorolț (sector îndiguit) din județul Satu Mare.

Conform aceleiași actualizări, până duminică la ora 16.00, se află sub cod galben de inundații râurile Crasna, pe sectorul aval Domănești (judetul Satu Mare), și Bega Veche (județul Timiș).

De asemenea, se menține avertizarea cod portocaliu pe Dunăre, care vizează sectorul aval Porțile de Fier - Zimnicea (sector îndiguit aval Gruia) din județele Mehedinți, Dolj, Olt și Teleorman, precum și sectorul Hârșova-Brăila (sector îndiguit) și brațele fluviului în județele Constanța, Brăila și Tulcea.

Tot Dunărea se află sub cod galben pe sectoarele Zimnicea-Hârșova și aval Brăila și pe brațul Borcea (Călărași-Vadu Oii), în județele Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Brăila, Galați și Tulcea, potrivit INHGA.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2815 secunde