Codul portocaliu pe Dunăre și pe râul Crasna, în județul Satu Mare, prelungit până miercuri seară

157
Codul portocaliu pe Dunăre și pe râul Crasna, în județul Satu Mare, prelungit până miercuri seară - dunare-1365521002.jpg
Codul portocaliu de inundații pe râul Crasna, în județul Satu Mare, și pe Dunăre, în Mehedinți, Dolj, Olt și Teleorman, a fost prelungit până mâine la ora 20.00, potrivit Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA).

INHGA a actualizat, în această după-amiază, o avertizare anterioară, informând astfel că râul Crasna se află, până miercuri la 20:00, sub cod portocaliu de inundații în județul Satu Mare, zona aval de Domănești.

Tot până miercuri, ora 20.00, se menține codul galben pe râul Tur - aval Călinești Oaș (județul Satu Mare) și pe Bega Veche (judetul Timiș).

Aceeași avertizare se instituie, începând de miercuri, ora 6:00, pe râurile din bazinele hidrografice Tur, Crasna și Barcău din județele Satu Mare, Sălaj și Bihor.

Tot prin noua avertizare, se menține codul portocaliu pe Dunăre pe sectorul aval Porțile de Fier - Zimnicea (sector îndiguit aval Gruia) din județele Mehedinți, Dolj, Olt și Teleorman, potrivit INHGA.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Martie 2013
Stire din Social : Cod portocaliu de inundații
Pagina a fost generata in 0.5725 secunde