Constanţa. Şofer reţinut după ce a fugit de poliţişti şi s-a răsturnat cu maşina, rănind pasagerul aflat în interior

188
Constanţa. Şofer reţinut după ce a fugit de poliţişti şi s-a răsturnat cu maşina, rănind pasagerul aflat în interior - constanta-sofer-retinut-1711452471.jpg
Un bărbat din Constanţa a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi părăsirea locului accidentului, după ce nu a oprit la semnalele poliţiştilor, a fugit cu maşina şi s-a răsturnat, accident în urma căruia pasagerul aflat în maşină a fost rănit.


„La data de 25 martie a.c., bărbatul a condus un autoturism, pe DN 38, în comuna Topraisar, şi nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de poliţişti în cadrul Poliţiei Oraşului Techirghiol. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia. Conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, a pierdut controlul direcţiei, iar autoturismul s-a răsturnat, în apropierea satului Potârnichea, pe malul Canalului Dunăre-Marea Neagră, bărbatul părăsind locul accidentului. În urma accidentului rutier a fost rănit un bărbat de 64 de ani, pasager în autoturism. Cercetările în cauză au fost preluate de poliţişti din cadrul Serviciului de Siguranţă Rutieră, care, ulterior, l-au identificat şi depistat pe şofer”, se arată într-un comunicat de presă remis marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.


Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind condus şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanţa.
El va fi prezentat, marţi, procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propunere legală. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 17 Martie 2024
Stire din Eveniment : Cu droguri pe șoseaua Mangaliei
Pagina a fost generata in 1.11 secunde