Constanţa/ Şofer urmărit în trafic după ce a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor

432
Constanţa/ Şofer urmărit în trafic după ce a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor - politia-1710608493.jpg
Un şofer a fost urmărit de poliţişti după ce a refuzat să oprească, la semnalul ce i s-a făcut, ulterior acesta opunându-se şi să fie testat dacă este sub influenţa alcoolului şi a drogurilor.



Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01,30, lucrători ai Poliţiei Municipiului Constanţa - Serviciul Municipal de Ordine şi Siguranţă Publică au efectuat semnal regulamentar de oprire şoferului unui autoturism care se deplasa pe Şoseaua Constanţei, în comuna Cumpăna.

Conducătorul auto nu s-a conformat semnalului, continuându-şi deplasarea.

"Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, interceptând autoturismul la intersecţia cu Şoseaua Mangaliei, în municipiul Constanţa. S-a procedat la legitimarea şi identificarea conducătorului auto, stabilindu-se că este vorba de un bărbat, de 29 de ani. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezenţă a substanţelor psihoactive. Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge", a precizat un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6145 secunde