Constanţa. Tânăr reţinut pentru proxenetism şi violență în familie

194
Constanţa. Tânăr reţinut pentru proxenetism şi violență în familie - img20240228wa0006-1709117020.jpg

Articole de la același autor

La data de 27 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 23 de ani.


Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și violență în familie.


Astfel, din cercetările efectuate în dosar a rezultat că acesta ar fi constrâns, o femeie, de 23 de ani, să întrețină raporturi sexuale cu un alt bărbat, în schimbul sumelor de 200 de lei, respectiv 300 de lei, într-un hotel din municipiul Medgidia.


De asemenea, la datele de 17, 24, 25 și 26 februarie a.c., ar fi agresat-o fizic pe persoana vătămată, în locuința comună, astfel că, la data de 27 februarie a.c., polițiștii au emis, față de acesta, ordin de protecție provizoriu.


Persoana vătămată a refuzat montarea unui dispozitiv de monitorizare electronică.
La data de 27 februarie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


Astăzi, va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală.
În cauză au fost sesizați specialiști din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, în vederea instituționalizării într-un centru de protecție a persoanei vătămate și a celor trei copii minori ai acesteia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4683 secunde