Fregata "Regina Maria" organizează selecția pentru posturi de soldați gradați profesioniști

27324
Fregata

Articole de la același autor

Fregata „Regina Maria” organizează, în perioada 12.02- 01.03.2024, selecția pentru posturile de soldați gradați profesioniști.

Recrutarea și înscrierea candidaților au loc la bordul fregatei „Regina Maria” din Portul Militar Constanța.


Pentru cei interesaţi, criteriile de selecție sunt următoarele: să aibă vârsta între 18 ani împliniți, la data începerii programului de instruire, și cel mult 45 de ani împliniți, la data finalizării programului de instruire; să fie absolvenți ai primilor doi ani ai învățământului liceal, în condițiile prevăzute de Legea învățământului preuniversitar nr. 198/2023; să fie admis la probele de selecție (evaluare sportivă, testare psihologică și interviu de evaluare finală); să fie apt în urma examinării medicale; să aibă cetățenie română și domiciliul în România de cel puțin şase luni, la data începerii cursului/programului de formare; să nu fie înscris în cazierul judiciar; să își exprime acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal.


Pentru informații suplimentare, sunați la numărul de telefon 0241670370, de luni până vineri, între orele 08.00-15.00.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5312 secunde