18 dintr-o lovitură! Poliţiştii din Constanţa au lăsat pietoni mai mulţi şoferi

157
18 dintr-o lovitură! Poliţiştii din Constanţa au lăsat pietoni mai mulţi şoferi - 18-dintr-o-lovitura-1707388466.jpg

Articole de la același autor

Periodic, Poliţia Constanţa desfăşoară diverse activităţi, cu scopul de a creşte gradul de siguranţă rutieră la nivelul municipiului, dar şi al judeţului, în contextul în care aproape zilnic oamenii legii se confruntă cu şoferi care încalcă regulile rutiere.


Astfel, la data de 7 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au desfășurat o astfel de activitate, la finalul căreia s-a tras linie, iar lucrurile nu sunt prea roz.


„Au fost reținute în vederea suspendării 18 permise de conducere, dintre care 11 pentru neacordare de prioritate, cinci pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar restul pentru alte abateri”, informează reprezentanţii Poliţiei Constanţa.


De asemenea, în cadrul activităților desfășurate, 27 de conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest și 22 cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea dispozițiilor legale privind circulația pe drumurile publice. Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 32.000 de lei. Totodată, au fost retrase un certificat de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.


Şoferi, fiţi prudenţi la volan, pentru că astfel de acțiuni vor continua în perioada următoare, pentru asigurarea desfășurării unui trafic rutier în siguranță.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5557 secunde