Mare atenție în trafic! La volan sunt depistați tot mai mulți drogați sau bețivi

264
Mare atenție în trafic! La volan sunt depistați tot mai mulți drogați sau bețivi - fb1a9464640x400-1707127964.jpg

Articole de la același autor

În weekend-ul ce tocmai s-a încheiat poliţiştii au depistat, pe străzile din Constanţa, mai multe infracţiuni la regimul rutier. Începând cu şoferi care au condus sub influenţa alcoolului sau a drogurilor şi continuând cu cei care s-au urcat la volan deşi nu deţin permis de conducere, oamenii legii au dat sancţiuni pe bandă rulantă.


Astfel, la data de 3 februarie a.c., în jurul orei 15.50, polițiști din cadrul Poliției Orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 54 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Seimeni, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


O zi mai târziu, în jurul orei 04.25, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 2A, în comuna Mihail Kogălniceanu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.


În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
 

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise și stabilirii alcoolemiei în sânge”, precizează oamenii legii.


De asemenea, la data de 4 februarie a.c., în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Secția 2 de Poliție Vama Veche – 2 Mai au identificat un bărbat, de 50 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Aurel Vlaicu din satul 2 Mai, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.

În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1193 secunde