Trei bărbaţi încarceraţi, la Constanţa, în urma acuzaţiilor de furt

155
Trei bărbaţi încarceraţi, la Constanţa, în urma acuzaţiilor de furt - trei-barbati-incarcerati-1707389063.jpg

Articole de la același autor

Trei tineri au ajuns după gratii, fiind acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, în formă continuată. Astfel, la data de 7 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Unitatea Teritorială de Căutare Persoane Urmărite sau Dispărute au identificat un bărbat, de 28 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în fomă continuată.


În aceeaşi zi, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Unitatea Teritorială de Căutare Persoane Urmărite sau Dispărute au identificat un bărbat, de 25 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.


De asemenea, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Unitatea Teritorială de Căutare Persoane Urmărite sau Dispărute au identificat un bărbat, de 30 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.


Cei trei au fost conduşi și încarceraţi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5554 secunde