Tânăr din judeţul Constanţa, reţinut pentru de act sexual cu un minor

235
Tânăr din judeţul Constanţa, reţinut pentru de act sexual cu un minor - zdg1mjfkmgvlzgi4ntlkndixmtbhnza0-1706861113.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr de 26 de ani, din judeţul Constanţa, va da cu subsemnatul în faţa oamenilor legii, după ce poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, fiind suspectat de acţiuni extrem de grave, printre care viol asupra unui minor.


„La data de 31 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Hârșova –Postul de Poliție Saraiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr, de 26 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de act sexual cu un minor și viol asupra unui minor”, informează reprezentanţii Poliţiei Constanţa.
În urma probelor strânse la dosar, a reieşit că în luna noiembrie 2023, acesta ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră, de 15 ani, iar în luna ianuarie a.c. cu o altă minoră, de 14 ani, în comuna Saraiu.


Drept urmare, tânărul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


La data de 2 februarie a.c., acesta va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, cu propunere legală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6845 secunde