Verdict în cazul crimei de la Mangalia! Loredana a început să râdă în sală

451
Verdict în cazul crimei de la Mangalia! Loredana a început să râdă în sală - loredana-1706537643.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Tribunalului Constanța au hotărât luni, ca Loredana, tânăra în vârstă de 18 ani care și-a ucis cea mai bună prietenă, să rămână în continuare în arest.


Fata a avut o reacție bizară în sala de judecată, înainte de aflarea sentinței.


„Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luate faţă de inculpata Atănăsoaie Loredana Ionela, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, prev. de art. 188 alin. 1 C. pen., furt calificat, prev. de art. 228 alin. 1 – art. 229 alin. 1 lit. b C.pen., efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, prev. de art. 250 C.pen. cu aplic. art. 35 alin. 1 C.pen. (2 acte materiale), operaţiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar, prev. de art. 2501 C.pen., şi acces ilegal la un sistem informatic, prev. de art. 360 C.pen. cu aplic. art. 35 alin. 1 C.pen. (3 acte materiale), toate cu aplic. art. 38 alin. 1 C.pen. Menţine măsura arestării preventive luate faţă de inculpata Atănăsoaie Loredana Ionela, urmând ca aceasta să fie verificată din nou cel târziu la data de 06.02.2024. Respinge ca neîntemeiată cererea inculpatei, prin apărător, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu”, este scris în documentul magistraților.


Se va stabili primul termen de judecată pe fond


Potrivit sursei menționate, în perioada următoare se va stabili primul termen de judecată pe fond. Acest lucru se va întâmpla după ce magistrații vor verifica legalitatea rechizitoriului prin care acuzata a fost trimisă în judecată pentru omor.


Avocatul familiei Alinei, Florin Răican, a povestit despre comportamentul bizar pe care l-a avut tânăra în sala de judecată.


„Loredana a fost adusă în sala de judecată de către o domnișoară polițist și părea că nu este afectată de nimic din ceea ce se întâmpla în jurul său. Avocatul desemnat din oficiu s-a apropiat de ea și i-a șoptit câteva cuvinte, moment în care Loredana a început să râdă. Aceasta și-a păstrat buna dispoziție până în momentul în care în sală a intrat judecătorul de drepturi și libertăți.
În timp ce procurarea a solicitat menținerea arestului preventiv față de autoarea omorului, avocatul său a încercat, fără temei și fără argumente, să solicite modificarea măsurii din arest preventiv în arest la domiciliu, arătând că în viitor va solicita chiar și controlul judiciar. În același timp, colțurile gurii Loredanei au căzut și consternarea a înlocuit veselia de pe fața sa.


Ai fi putut crede că nu înțelege nimic din ceea ce se întâmpla atunci. Probabil, chiar a crezut că va primi arest la domiciliu și se va întoarce acasă, nicidecum în penitenciar”, a declarat avocatul.


Acesta își menține decizia de a solicita magistraților să schimbe încadrarea juridică a faptei din omor în omor calificat.


Amintim că tragicul moment a avut loc în noaptea de 5 spre 6 august. S-a întâmplat în urma unui conflict, când Loredana a omorât-o cu sânge rece pe Alina.
Ulterior, ca să scape de trupul tinerei, aceasta a abandonat-o sub o bancă într-un parc din localitatea unde se aflau.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5249 secunde