Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, rămâne în arest preventiv; decizia nu este definitivă

364
Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, rămâne în arest preventiv; decizia nu este definitivă - drogat1692530386-1699521342.jpg

Articole de la același autor

Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai care s-a soldat cu moartea a doi tineri, rămâne în arest preventiv, a decis, miercuri, Judecătoria Mangalia, scrie Agerpres.


Potrivit portalului instanţelor de judecată, magistraţii au menţinut arestarea preventivă a inculpatului şi au respins, ca neîntemeiate, cererile formulate de apărătorul lui Pascu de revocare a măsurii arestării preventive şi de înlocuire a acesteia cu o altă măsură.

Decizia Judecătoriei Mangalia nu este definitivă.

Pe 19 august, doi tineri (o fată de 20 de ani şi un băiat de 21 de ani) au decedat şi alţi trei au fost răniţi după ce Vlad Pascu a intrat cu maşina (un Mercedes de colecţie decapotabil) într-un grup de pietoni pe DN 39, în apropierea localităţii 2 Mai. Conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind depistat de poliţişti în staţiunea Vama Veche, unde a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

Înainte de accident, Vlad Pascu a fost oprit de două ori în trafic de poliţişti. A fost condus la o secţie de poliţie, dar a fost lăsat să plece, deşi în maşina lui fuseseră descoperite droguri. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7655 secunde