Patru persoane, arestate pentru trafic de canabis!

269
Patru persoane, arestate pentru trafic de canabis! - politiaperchezitie-1698300711.jpg

Articole de la același autor

Patru persoane au fost reţinute şi arestate preventiv pentru trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc.

"În perioada mai-octombrie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii DIICOT, au documentat activitatea infracţională a patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 35 de ani, bănuiţi de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).


Pe 23 octombrie, poliţiştii l-au prins în flagrant delict pe un bărbat, de 35 de ani, în municipiul Bucureşti, în timp ce comercializa 40 de grame de canabis.

Ulterior, a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, în urma căruia au fost descoperite şi ridicate 60 de grame de canabis şi un telefon mobil.

"În continuarea activităţilor, poliţiştii i-au prins în flagrant delict pe doi bănuiţi, de 19 şi 23 de ani, în municipiul Bucureşti, având asupra lor aproximativ 350 de grame de canabis, pe care le-ar fi primit de la un tânăr, de 20 de ani, şi pe care ar fi urmat să le livreze bărbatului de 35 de ani", arată sursa citată.

Ulterior, a fost descoperită adresa unde locuieşte fără forme legale tânărul de 20 de ani, care ar fi predat de bunăvoie aproximativ 170 de grame de canabis, pe care le-ar fi deţinut în imobil.

Pe 23 octombrie, cei patru bărbaţi au fost prezentaţi procurorului de caz DIICOT, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore.

Miercuri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, faţă de persoanele reţinute.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Activitatea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 11 Poliţie şi Secţia 26 Poliţie, precum şi al jandarmilor Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti şi ai Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4618 secunde