Miruna Pascu va sta încarcerată 30 de zile. Contestația respinsă de Curtea de Apel

228
Miruna Pascu va sta încarcerată 30 de zile. Contestația respinsă de Curtea de Apel - 62388377-1695310603.jpg

Articole de la același autor

Curtea de Apel București, a respins, joi, definitiv, contestația făcută de mama lui Vlad Pascu, Miruna Pascu, împotriva deciziei Tribunalului București de a emite mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele său, pe motiv că a influențat martori și a încercat compromiterea anchetei penale în cazul fiului său care a ucis fără drept de apel doi tineri în accidentul de mașină din 2 mai.


Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, autorul tragicului accident de la 2 Mai, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzată de influențarea declarațiilor și amenințare. În referatul cu propunerea de arestare DIICOT a inclus și transcrieri ale unor convorbiri avute de aceasta cu fiul ei și cu alte persoane.
Mama lui Vlad Pascu îi relatează fiului că sunt multe persoane care încearcă să-i creeze o situație juridică mai favorabilă și că a dat și va continua să dea bani presei pentru a-i „spăla imaginea”.


„O să lucrez și la chestia aia cu spălarea imaginii tale, de aia mă și duc la Mircea, la ăștia, la ăștia, încep să strâng hârtii, că o să plătesc undeva un articol, cum au fost și celelalte plătite și după care o să fie încet, încet preluate despre altă persoană care este Vlad, nu cel pe care l-au descris ăștia și care în ultimii ani din păcate a alunecat într-o direcție proastă”, a afirmat Miruna Pascu într-o discuție cu fiul ei, miercuri, 13 septembrie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4835 secunde