Tragedii de sezon. O femeie a murit după ce s-a intoxicat într-un beci unde fermenta mustul

451
Tragedii de sezon. O femeie a murit după ce s-a intoxicat într-un beci unde fermenta mustul - beci-1695310169.jpg

Articole de la același autor

O femeie în vârstă de 74 de ani a murit, iar un bărbat de 85 de ani se află în stare gravă după ce s-au intoxicat într-un beci unde fermenta mustul, în Tulcea. Autoritățile avertizează cu privire la pericolele legate de bioxidul de carbon acumulat în astfel de încăperi.


Pompierii și echipajele medicale SMURD au intervenit prompt pentru a extrage cele două persoane din în beci și pentru a le acorda asistența medicală necesară.
Femeia în vârstă de 74 de ani a fost declarată decedată de către medicul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Tulcea. Bărbatul de 85 de ani se află în stare gravă și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, transmite Antena 3.


Autoritățile ISU Tulcea avertizează cu privire la pericolele legate de bioxidul de carbon acumulat în beciurile unde fermentează mustul și recomandă prudență maximă. Intrarea în astfel de încăperi fără ventilație adecvată poate fi periculoasă.


Recomandări pentru siguranță


Pentru a evita cazurile de intoxicație cu bioxid de carbon, ISU Tulcea recomandă să nu se intre în încăperi în care vinul fermentează fără ventilație corespunzătoare. În cazul unor astfel de situații, este important să se anunțe pe cineva și să se solicite ajutor prin apel la numărul de urgență 112.


Persoanele cu probleme respiratorii și cardiace sunt susceptibile de a se intoxica în astfel de încăperi, iar autoritățile îi îndeamnă să fie deosebit de precaute și să nu se expună pericolului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1831 secunde