Mandat de arestare pentru un şofer băut şi drogat care a ucis un motociclist într-un accident

363
Mandat de arestare pentru un şofer băut şi drogat care a ucis un motociclist într-un accident - smurd-1697276124.jpg

Articole de la același autor

Judecătoria Sectorului 6 a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui bărbat în vârstă de 52 de ani, care s-a urcat băut şi drogat la volan şi a accidentat mortal un motociclist pe o stradă din Drumul Taberei din Bucureşti.

Potrivit Poliţiei Rutiere, joi, în jurul orei 22,25, prin numărul de urgenţă 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulaţie în Drumul Taberei.

Conducătorul unei autovehicul, în vârstă de 52 de ani, care se deplasa pe aleea de legătură dinspre Str. Pravăţ către Drumul Taberei, la intersecţia cu Drumul Taberei, a intrat în coliziune cu un motociclu, condus de un tânăr, în vârstă de 22 ani, care se deplasa pe Drumul Taberei.

În urma accidentului de circulaţie a rezultat decesul conducătorului de motociclu, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare.

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma efectuării testării preliminare cu aparatul DrugTest, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a unei substanţe psihoactive.

În acest context, conducătorul autovehiculului a fost condus la INML, în vederea prelevării de mostre biologice.

Ulterior, şoferul a fost reţinut şi prezentat în instanţă, iar un judecător a decis arestarea lui pentru 30 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1253 secunde