Dumitru Buzatu rămâne în arest preventiv. Curtea de Apel Iași a respins contestația avocatului

137
Dumitru Buzatu rămâne în arest preventiv. Curtea de Apel Iași a respins contestația avocatului - 70bf0rwodhc4o-1695998001.jpg

Articole de la același autor

Dumitru Buzatu rămâne în arest preventiv, au decis vineri, 29 septembrie, magistraţii Curţii de Apel Iaşi, care au respins contestaţia depusă de avocatul fostului prefect al județului Vaslui.
Apărătorii lui Dumitru Buzatu contestaseră măsura arestării preventive dispusă în cazul clientului lor de către Tribunalul Vaslui.


„Respinge, ca fiind nefondată, contestaţia formulată de către inculpatul-contestator Buzatu Dumitru (…) împotriva încheierii pronunţate la data de 23 septembrie de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vaslui în dosarul penal nr. 1886/89/2023, încheiere pe care o menţine.


Obligă pe inculpatul-contestator Buzatu Dumitru să plătească statului suma de 600 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate pentru soluţionarea contestaţiei formulate de acesta”, se menţionează în motivarea prezentată pe portalul instanţei de judecată.


De asemenea, judecătorii Curţii de Apel Iaşi au admis contestaţia formulată expertul Radu Judele, a cărui firmă a făcut evaluarea lucrărilor întreprinse la drumul a cărei modernizare a fost contractată de omul de afaceri Emil Savin. Magistraţii Curţii de Apel Iaşi au decis ca Radu Judele să fie arestat preventiv doar pentru trafic de influenţă.


Dumitru Buzatu a fost reţinut sâmbătă dimineaţă, după ce a fost prins în flagrant de procurorii anticorupţie când primea 1,25 milioane de lei mită pentru a favoriza o firmă să obţină un contract. Banii au fost găsiţi de anchetatori în portbagajul maşinii lui Dumitru Buzatu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3747 secunde