Decizie de ultimă oră a CAB: Mama lui Vlad Pascu scapă definitiv de arest

610
Decizie de ultimă oră a CAB: Mama lui Vlad Pascu scapă definitiv de arest - fb1a62284640x320-1701963753.jpg

Articole de la același autor

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins, joi, contestaţia procurorilor la înlocuirea arestului preventiv cu control judiciar în cazul Mirunei Pascu, mama tânărului care, drogat fiind, a accidentat mortal doi tineri în localitatea 2 Mai. Tatăl tânărului scapă de măsuri preventive, decizia fiind definitivă.


”(...) respinge ca nefondată contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism împotriva încheierii din 29.11.2023 pronunţată de judecătorul de cameră preliminară în dosarul 29573/3/2023/a1.5 al Tribunalului Bucureşti”, este decizia pronunţată, joi, de Curtea de Apel Bucureşti. Decizia magistraţilor este definitivă.
În aceste condiţii, decizia pronunţată în 29 noiembrie de magistraţii Tribunalului Bucureşti, respectiv înlocuirea arestului la domiciliu cu controlul judiciar în cazul Mirunei Pascu devine executorie.


Excecutorie devine şi decizie referitoare la înlăturarea controlului judiciar în cazul lui Mihail Claudiu Pascu, trimis în judecată pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, potrivit stiripesurse.ro


Miruna Pascu este acuzată de influenţarea declaraţiilor şi ameninţare, iar Mihail Claudiu Pascu, pentru că a deţinut fără drept un număr de 73 cartuşe de vânătoare, muniţie letală.


Fiul lor, Vlad Pascu, este acuzat că, aflat sub influenţa drogurilor, a provocat un accident rutier, în 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5685 secunde