Accident la Constanţa! Șoferul implicat a fugit de la locul faptei, deși o femeie fusese rănită!

430
Accident la Constanţa! Șoferul implicat a fugit de la locul faptei, deși o femeie fusese rănită! - masinipolitieosimsursapolitiarom-1708787037.jpg

Articole de la același autor

La data de 23 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 49 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.


Astfel, la data de 22 februarie a.c., în jurul orei 13.40, bărbatul ar fi condus un autoturism pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța și ar fi fost implicat într-un accident rutier, lovind un alt autoturism, care s-ar fi deplasat în aceeași direcție.


Ulterior, bărbatul ar fi părăsit locul faptei.



În urma accidentului rutier a fost rănită o femeie, de 50 de ani, pasageră în celălalt autoturism, condus de o femeie, de 33 de ani.


Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest și cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative. 


În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.


Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5162 secunde