Un bărbat și o femeie, acuzaţi de șantajarea mai multor persoane filmate în ipostaze intime

2139
Un bărbat și o femeie, acuzaţi de șantajarea mai multor persoane filmate în ipostaze intime - persoane-retinute-1708452562.jpg

Articole de la același autor

Luni, 19 februarie, o femeie de 28 de ani și un bărbat de 30 de ani au fost reținuți, pentru 24 de ore, de oamenii legii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Cei doi sunt bănuiți de săvârșirea a trei infracțiuni de șantaj.

Astfel, în perioada 4 - 22 ianuarie, cei doi, împreună cu o tânără de 19 ani, ar fi postat pe un site anunțuri potrivit cărora ar fi oferit servicii intime prin intermediul unor apeluri video. Aceștia ar fi realizat filmări cu persoanele vătămate, ulterior șantajându-le și solicitându-le anumite sume de bani. Aceștia ar fi cauzat victimelor un prejudiciu total cu o valoare de aproximativ 31.000 de lei.

În data de 15 februarie, au fost efectuate percheziții domiciliare la locuințele persoanelor în cauză din județele Ilfov și Dâmbovița, fiind descoperite și identificate diverse bunuri cu valoare probatorie.

Doi dintre suspecți, bărbatul de 30 de ani și femeia de 28 de ani, au fost depistați, la data de 19 februarie, de polițiști din județul Dâmbovița, respectiv Dolj, ulterior fiind preluați de Poliția Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, după care au fost conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


Marți, 20 februarie, cei doi au fost prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.


În ceea ce o privește pe tânăra de 19 ani, aceasta este cercetată în stare de libertate pentru complicitate la săvârșirea a două infracțiuni de șantaj.

Potrivit cercetărilor efectuate în dosar, persoanele bănuite ar fi comis infracțiuni similare în mai multe județe din țară. Astfel, persoanele vătămate care doresc să depună o plângere pot contacta Poliția Municipiului Constanta - Serviciul Municipal de Investigații Criminale, la numerele de telefon 0747.216.821 sau 0241.502.626.

Persoanele vătămate domiciliate în alt județ nu trebuie să se deplaseze în municipiul Constanța pentru a formula plângeri, acestea pot depune plângerile la cea mai apropiată unitate de poliție. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3552 secunde