Constanța / Un eveniment pe care nu trebuie să-l ratezi, dacă își cauți parteneri de afaceri

88
1

Articole de la același autor

Astăzi, 5 noiembrie, la ora 18.00, are loc la Forte Life (zona Dacia), un eveniment organizat de JCI Constanța, destinat constănțenilor interesați de dezvoltarea rețelei de contacte, dar și de dezvoltare personală, persoanelor active - antreprenori, manageri, profesioniști, persoane care-și caută un loc de muncă. 


"Networking-ul înseamnă calea cea mai simplă de a obține informații, înseamnă extinderea rețelei de contacte. Este o comunicare directă și eficientă cu parteneri, potențiali colaboratori sau clienți, este o modalitate la îndemâna oricui de a-și construi brandul personal sau al companiei la care lucrează. Scopul evenimentului este acela de a facilita interacțiunea dintre diverse persoane ce activează în medii profesionale diferite. JCI Constanța își propune să devină un liant între oameni de afaceri sau profesioniști", explică organizatorii.


Evenimentul extinde ideea de speed-dating la mediul profesional. Astfel, fiecare participant are șansa să interacționeze, pe rând, cu toți ceilalți participanți. Fiecare conversație durează 5 minute, în care interlocutorii sunt încurajați să facă schimb de cărți de vizită și să descrie cât mai clar cu ce se ocupa, să-și facă cunoscute serviciile sau produsele. 
Înscrierile se fac telefonic la numărul 0727 237 722.




Comentează știrea

honda motorcycle fairings
2 iunie 2014
honda motorcycle fairings

Pas de pare brise non plus, et avec le moulage du fairing il semble que ça n'ait pas l'air d'une option non plus. Fatigue en vue pour tenter de s'agripper au guidon afin de rester sur la moto sur l'autoroute. honda motorcycle fairings http://hondamotorcyclefairingss.tripod.com

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 05 Noiembrie 2013
Stire din Eveniment : Hoți din locuință din copilărie
Pagina a fost generata in 2.9304 secunde