Constănțean amendat pentru că i-a mințit pe polițiști

179
Constănțean amendat pentru că i-a mințit pe polițiști - amenda1356655096-1358684217.jpg

Un bărbat din Mihail Kogălniceanu, implicat într-un accident rutier, a fost sancționat de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu pentru alarmarea eronată a organelor de poliție.


În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orelor 03.40, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au fost sesizați telefonic de către reprezentanții Spitalului Județean Constanța, Secția de Primire Urgență, despre faptul că în secția de primiri urgențe a fost adus Mihail M. din comuna Nicolae Bălcescu, care prezenta mai multe leziuni traumatice, afirmând că a fost agresat în comuna Lumina de mai multe persoane necunoscute.


În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au descoperit că, de fapt, bărbatul a mințit. În jurul orei 23,00, acesta a condus o mașină pe DJ 222, către Târgușor, iar la ieșire din Mihail Kogălniceanu a pierdut controlul mașinii și a ajuns într-un canal de irigații. Mașina a fost avariată în proporție de 70%, iar bărbatul rănit.


De asemenea, polițiștii au mai constatat faptul că după producerea evenimentului rutier victima nu a solicitat ajutor medical ca urmare a accidentului de circulație, fiind transportat la Spitalul Județean Constanța de către Costel C., din comuna Nicolae Bălcescu. La unitatea medicală victima a declarat faptul că a fost agresată de mai multe persoane necunoscute.


Pentru alarmarea eronată a organelor de poliție M. MIHAI va fi sancționat conform Legii 61/1991 cu amendă, în cauză întocmindu-se dosar penal privind vătămarea corporală ca urmare a producerii unui accident rutier.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 17 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Șoferi, se măresc amenzile!
Pagina a fost generata in 0.9836 secunde