Constănțean arestat preventiv. Cum l-au prins oamenii legii

157
Constănțean arestat preventiv. Cum l-au prins oamenii legii - politiarutieraticoaccidenttrecer-1449665669.jpg

Articole de la același autor

Procurorii constănțeni au propus arestarea preventivă a unui constănțean acuzat de două infracțiuni de furt calificat și o infracțiune de violare de domiciliu. Claudiu-Costel Bănică a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. 


Potrivit anchetatorilor, pe 26 iunie, împreună cu un alt individ minor, au escaladat un grilaj mecanic al unui apartament situat la parterul unui bloc și din interior au furat 23 grame bijuterii din aur "Sevda", două ceasuri bărbătești mărcile "Tissot" și "Diesel", un laptop marca "HP", un laptop marca "Assus", trei telefoane mobile mărcile "Nokia", "Samsung" și "Iphone 5" , două parfumuri de damă și unul bărbătesc, sumele de 9.800 lei și 600 euro, o pereche de pantofi sport marca "Adidas", două perechi de blue jeans mărcile "Bershka" și "Pull&Bear". Prejudiciul în acestă cauză se ridică la valoarea sumei de 25.000 lei.


De asemenea, în noaptea de 6 spre 7 decembrie acesta a furat dintr-un imoil situat pe strada Brest patru televizoare LCD mărcile "Philips", "LG", "Hyundai" și "Finlux", diferite articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, bijuterii din gablonz, un Ipod, ceasuri de mână și alte bunuri, cauzând un prejudiciu în cuantum de 66.000 lei. 


"În aceeași noapte, în jurul orelor 02.20, inculpatul a pătruns fără drept și prin escaladarea gardului împrejmuitor în curtea imobilului situat în mun. Constanța, str. Viilor, unde locuiește persoana vătămată C. G.", se arată într-un comunicat remis de procurori. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3499 secunde