Sportivii de la LPS și CS Agigea, pe podium la Festivalul Internațional de Judo

1125
21
Sportivii de la LPS și CS Agigea, pe podium la Festivalul Internațional de Judo - judo-1449666060.jpg

Articole de la același autor

Recent, Sala Polivalentă din București a fost gazda Festivalului Internațional de Judo la care au concurat și sportivii de la LPS Constanța și CS Agigea, pregătiți de antrenorii Timur Gelal, respectiv Emin Acmola.


Pe locul doi au urcat: Tiberiu Axinte (+50 kg U10, LPS) și Silvian Gheorghe (30 kg. U10 CS Agigea). Bronzul au câștigat: Anastasia Marchel (40 kg, U10 LPS) și Adelin Tipu (66 kf, U14 CS Agigea). 


Evoluții bune au mai avut și Leo Lujan (30 kg) loc 4 U12, Cosmin Lungoci (42 kg) loc 5 U12, Alin Tănase (34 kg) loc 5 U14, Mergean Memet (50 kg) loc 5 U16, David Marcu (60 kg) loc 6 U14, toți de la LPS.De la CS Agigea performanțe notabile au avut: Ștefan Nistor (42 kg) loc 5 U12 și Raul Călinescu (34 kg) loc 5 U14.Comentează știrea

21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Constantean
9 decembrie 2015
Rusine Cuget Liber

Rusine redactiei Cuget liber. Ziar de 2 bani . Din cauze necunoscute , poate doar niste beneficii materiale necuvenite...nu informati corect cititorii. Acestia nu sunt antrenorii sportivilor de la LPS Constanta. Antrenorul sportivilor este profesorul Radu Luca, profesor titular, seful catedrei de judo de la Liceul cu program sportiv , ajutat voluntar de instructorul sportiv Cristina Bita. Lotul LPS participant la Bucuresti a fost mare. Din lot, 10 sportivi mai mici de 10 ani fiind la primul lor concurs. Dintre ceilalti sportivi, 7 au fost medaliati:1 aur , 4 argint si 2 de bronz. Acesti 7 copii, altii decat cei enumerati in articolul Cugetului, sunt cei care nu merita sa fie tratati asa de catre redactia Cuget Liber. RUSINE!!!!!!

Sportiv
9 decembrie 2015
Impostori

Pai Mergean lupta la U 18. Cum adica s-a luptat la U 16? Adica s-a luptat cu copii de 15 ani? Pai e legal? Federatia nu se sesizeaza? Rusine Timur si Gelal! Nu va mai saturati sa mintiti si sa furati banii copiilor!

Coleg de bransa
9 decembrie 2015
Ipocrizie

Lucrez in presa. Am fost anuntat ca redactia sportiva Cuget liber a fost contactata luni pentru a i se aduce la cunostinta rezultatele de la concursul de judo, obtinute de sportivii Lps antrenati de profesorul titular al liceului sportiv ,Radu Luca. Su ca cei de la Cuget nu au dorit sa prezinte stirea, pentru ca nu le-a dat voie Gelal Feuzi. Acesta este tatal lui Timur , un antrenor mediocru ce face voluntariat , si care doreste cu orice pret sa revina la Lps. Ani de zile Gelal a furat banii copiilor la deplasari , cantonamente, si acum vrea sa revina la Lps prin baiatul lui , pentru a face la fel. In curand va fi publicata o ancheta ziaristica in acest sens...ce va faceti atunci voi cei de la Cuget ? Pai asa tovarasi aveti voi?

Judoka
9 decembrie 2015
Sportivii de la LPS și CS Agigea

Judo în esență este un sport in care respectul si disciplina sunt esențiale. Un individ precum Timu Gelal, care nu respecta principiile de baza ale acestui sport, care îi învață pe copii sa lupte cu tehnici interzise, nu are Cum sa îi învețe pe acestia ce este respectul! Același individ nu ii poate învăța pe copii ce este disciplina, deoarece el însuși reacționează violent în timpul competițiilor și nu o data a fost sancționat de arbitrii pentru acest fapt!!! Se intitulează a fi reprezentant al LPS, cu toate ca nu are calificarea și pregătirea necesare unui pedagog! Este o rușine pentru reprezentanții acestui sport nobil!!!

Profesor de tenis
9 decembrie 2015
Director corupt

Timur Gelal face antrenamente chipurile cu sportivii Lps , dar de fapt el face cu cei din Agigea si incaseaza de la copii bani lunar plus pentru deplasari si cantonamente. Cei de la Agigea folosesc abuziv sala de judo a liceului. Timur zice tuturor ca nu poate sa-i faca nimeni atat timp cat traieste Gelal Feuzi si cat timp e director la Lps Szemerjai Andrei, care incaseaza si el cota parte ....

Parinte
9 decembrie 2015
Așa tata, așa fiu ...

Educația se învață în primii ani de viata, deci nu putem avea mari pretenții de la Timur Gelal! Pseudoprofesurul Gelal Feuzi nu este tocmai un model în acest sens! Ce educație putea sa-I dea fiului sa, dacă el se prezenta la antrenamente în stare de ebrietate? Ăsta este un model pentru copii?! Un astfel de om poate fi numit profesor?! Ani de zile a tăiat și a spânzurat în cadrul LPS, urmarindu-și doar interesul personal! Din cauza condițiilor și taxelor impuse (în mod abuziv) mulți copii cu potențial au renunțat sa practice acest sport. Chiar nu înțeleg de ce conducerea LPS accepta în continuare sa colaboreze cu acești oamenI! Oare nimeni nu își da seama ca numele liceului este denigrat?! Sau exista alte interese personale????!!!!

Cititor
9 decembrie 2015
Adevar

La București s-au desfășurat în week-end întrecerile "Festivalului Internațional de Judo", competiție la care au participat peste 600 de sportivi din Bulgaria, Portugalia, Republica Moldova și bineînțeles, România. O evoluție remarcabilă au avut tinerii judoka de la Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" Constanța, pregătiți de profesorul antrenor Radu Luca și de instructor sportiv Cristina Biță, care și-au adjudecat 7 medalii dintre care 1 de aur, 4 de argint și 2 de bronz. Singura medalie de aur a constănțenilor i-a revenit lui David Popescu, la categoria 38 de kg. – U12. Medalii de argint și-au adjudecat: Mario Mihai cat. 50 kg. – U10, Andrei Ene cat. 55 kg. – U12, Ana Crețu cat. 52 kg. – U14 și Cristina Roșioru cat. 57 kg. – U14 iar bronzul a revenit Mihaelei Pescaru cat. 57 kg. – U16 și lui Vladimir Crangă cat. 73 kg. – U16. Sursa . Radio Constanta

Parinte
9 decembrie 2015
Felicitari

Felicitari copiilor de la Lps pentru cele 7 medalii cucerite si felicitari si antrenorilor lor : profesor Luca Radu si Instructor sportiv Bita Cristina

Andrei
9 decembrie 2015
Impostor

Acest Timur Gelal este un impostor. Nu are nici o pregatire pedagogica. Nu are dreptul moral de a antrena copii. Mai ales, fete. Sa fie fericit ca pana acum nu a ajuns pe mana politiei. El stie exact despre ce este vorba.

Parinte
9 decembrie 2015
Gelal Feuzi

Sa se cerceteze cum venea Timur sa ii faca orele lui taica-su la Lps cand acesta era inca profesor acolo, si era prea beat sa vina la ore si cum acesta din urma beat fiind ajungea in sala de judo a liceului si avea altercatii tata-fiu de fata cu sportivii...copii si de 8-9 ani

21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4807 secunde