Constănțeni medaliați la Naționale și Cupa României la tenis de masă

148
Constănțeni medaliați la Naționale  și Cupa României  la tenis de masă - constantenitenisdemasa1-1447695546.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna trecută, la Câmpulung Muscel, s-au desfășurat Campionatele Naționale de tineret și Cupa României la tenis de masă, iar sportivii de la CS Farul și LPS "Nicolae Rotaru" Constanța au reușit să obțină medalii la ambele competiții, la mai toate categoriile.

Astfel, la Cupa României, Alina Zaharia s-a clasat pe locul I, luptând în finală cu colega sa Mihaela Plăeașu, iar la individual masculin, Antonio Pletea a ocupat poziția a treia.

La Campionatul Național, Alina și Mihaela au urcat din nou pe podium la individual - locurile doi, respectiv trei. Alina a obținut argintul și la dublu feminin, unde a făcut pereche cu Andreea Fistyulof (CSM Arad), iar bronzul la dublu feminin a fost cucerit de echipa constănțeană formată din Mihaela Plăeașu și Timea Urszuly.

Constănțenii au mai obținut trei medalii de bronz: la dublu masculin, prin Bogdan Postudor și Antonio Pletea, și la dublu mixt prin Mihaela Plăeașu/Florin Spelbuș (CS Pristavu) și Paul Mladin/Andreea Fistyulof (CSM Arad).

Sportivii de la CS Farul Constanța și LPS "Nicolae Rotaru" sunt îndrumați de antrenorii Elena Sebe, Viorel Filimon și Stelian Hașoti.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Noiembrie 2015
Stire din Sport : Odihnește-te în pace, Alex Pascu!
Pagina a fost generata in 0.8406 secunde