25 de medalii pentru halterofilii constănțeni, la prima ediție a Cupei "Nicolae Rotaru"

394

Articole de la același autor

Familia halterelor constănțene s-a reunit, sâmbătă, la Liceul  cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", pentru a sărbători 50 de ani de când se practică acest sport la Constanța. 


Cu această ocazie, secțiile de haltere de la LPS și CS Farul au organizat prima ediție a Cupei "Nicolae Rotaru" la haltere, la categoriile de juniori II și III, masculin și feminin, și cadeți. Au concurat aproximativ 60 de sportivi, atât de la cele două cluburi, dar și de la CSO Ovidiu, CSA Steaua, AMEFA Arad și Titan Varna. S-au scurs ore bune, timp în care micii halterofili și-au măsurat forțele. 


Într-un final, chit că au ieșit pe primul loc sau nu, cu toții au fost bucuroși. Participanții au primit pachețele de Moș Nicolae.


LPS și-a trecut în palmares  11 medalii de aur, prin rezultatele sportivilor antrenați de Angheluș Beșleagă. 


Halterofilii de la CS Farul au obținut 14 medalii. Șase au fost câștigate de elevii lui Beșleagă, restul fiind obținute de sportivii antrenați de Aurel Tătaru. 


Nu doar cei mici au fost recompensați. Foștii halterofili ai Constanței care au fost prezenți la eveniment au primit plachete oferite de organizatori pentru efortul depus și meritele acestora aduse în istoria halterelor con-stănțene. Au fost prezenți la activitate foști sportivi și antrenori, Lisias Ionescu, fondatorul primei secții de haltere din Con-stanța, Ion Filip, Nicolae Căpri-ceru, Mircea Roșu și Vasile Roșu, dar și Ilie Floroiu, direc-torul executiv al CS Farul. 


"Ne bucurăm că a fost o com-petiție reușită încă de la prima ediție. Chiar oaspeții noștri au apreciat organizarea ca fiind demnă de campionatele naționale. Sperăm ca această competiție să devină tradiție", a declarat antrenorul Angheluș Beșleagă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8802 secunde