Constănțean căutat în Franța pentru proxenetism și spălare de bani

213
Constănțean căutat în Franța pentru proxenetism și spălare de bani - proxenetfranta-1568925427.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat a fost reținut, miercuri, 18 septembrie, de polițiștii constănțeni, fiind căutat de autoritățile franceze pentru proxenetism și spălare de bani. Acesta este acuzat că racola tinere din Constanța, pe care le ducea peste hotare, unde le obliga să se prostitueze. 


Polițiștii de Investigații Criminale din Constanța au reținut un bărbat de 28 de ani, din Năvodari, dat în urmărire internațională de autoritățile din Franța pentru mai multe infracțiuni. George Adrian S. este acuzat, potrivit mandatului european de arestare emis pe numele lui, de constituire grup infracțional, proxenetism și spălare de bani. Potrivit unor surse, bărbatul ar fi racolat tinere din toată țara, dar preponderent din județul Constanța, pe care le convingea să meargă în Franța, pentru "o viață mai bună". Odată ajunși la destinație, le obliga să se prostitueze. 


De menționat că bărbatul este o mai veche cunoștință a oamenilor legii: în 2015, a fost acuzat că, împreună cu mai mulți indivizi, a intrat prin efracție într-un apartament, pentru a fura. Nu au reușit, însă, fiind surprinși de polițiștii chemați la fața locului de un martor ocular. Într-un final, suspecții s-au împăcat cu victima, astfel că dosarul penal a fost clasat. 
George Adrian S. a fost reținut și urmează să fie prezentat magistraților de la Curtea de Apel Constanța, cu propunere de arestare preventivă, pentru a fi încredințat autorităților franceze. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.521 secunde