Constănțeancă buzunărită într-un autobuz, în Constanța

320
2
Constănțeancă buzunărită într-un autobuz, în Constanța - constanteancabuzunaritataifunsal-1389808046.jpg

Articole de la același autor

Aveți grijă la hoții din buzunare, care acționează în mijloacele de transport în comun din municipiul Constanța. O femeie de 52 de ani, buzunărită într-o astfel de împrejurare, în după-amiaza zilei de marți, 14 ianuarie. Întreaga scenă a fost observată, însă, de un jandarm, care a luat atitudine și l-a prins pe hoț. Astfel, marți după-amiază, în jurul orei 16,30, un subofițer al Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța, care se afla într-un autobuz 102, a observat, în momentul în care mașina a oprit în stația din cartierul Tomis III, cum un individ a sustras un portofel, din poșeta unei călătoare. Jandarmul l-a imobilizat pe suspect, l-a dus la sediul inspectoratului, iar ulterior a căutat-o pe victimă, pentru a-i înapoia por-tofelul, în care erau 300 de lei. Suspectul, identificat ca fiind Taifun Sali, de 28 de ani, este o veche cunoștință de-a polițiștilor. El mai este anchetat, în prezent, în două dosare penale, tot pentru furt, iar în trecut a fost închis pentru furt și tâlhărie - de menționat că a comis infracțiuni inclusiv peste hotare! Cercetările sunt continuate de polițiștii de la Compartimentul Furturi din Buzunare, din cadrul Poliției municipiului Constanța. Menționăm că, pentru gestul făcut de jandarmul aflat în timpul liber, victima furtului a înaintat comandantului unității o scrisoare de mulțumire.  "Recomandăm cetățenilor ca în cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, să anunțe cel mai apropiat echipaj de ordine publică sau să solicite sprijin la numărul unic de urgență 112", au transmis oamenii legii.


Comentează știrea

Dan
16 ianuarie 2014
Daespre mizeria Constantei

Suntem dominati de tigani si hoti si gunoaie in Constanta si nimeni nu face nimic pentru ca primarul- un exchibitionist si mafia lui are alte preocupari.

christian louboutin sale authentic
28 februarie 2014
christian louboutin sale authentic

red bottom shoes on the cheap Stiri Eveniment : Constănțeancă buzunărită într-un autobuz, în Constanța | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin sale authentic http://newzumba.delmonsolutions.com/images/christian-louboutin-simple-pump.asp

Articole pe aceeași temă

Joi, 16 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Betonieră furată din Năvodari
Duminică, 05 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Furt dintr-un hipermarket din Constanța
Pagina a fost generata in 2.0792 secunde