Constănțeni arestați după ce au furat cafea și țigări

173
Polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime au efectuat trei percheziții la locuințele a doi bărbați bănuiți de furt dintr-o societate comercială. În urma perchezițiilor, au fost ridicate peste 16.000 de țigări și au fost reținuți cei doi bănuiți de comiterea faptelor. 


La data de 3 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime și cei ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au efectuat trei percheziții pe raza localităților Năvodari, Independența și Tuzla, la locuințele a doi bărbați bănuiți de furt calificat.


Din cercetări a reieșit că cei doi, de 23 și 33 de ani, prin forțarea sistemelor de acces, ar fi pătruns într-o cantină din municipiul Mangalia, de unde ar fi sustras țigări și cafea, în valoare de aproximativ 23.000 de lei. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea indisponibilizării, 16.780 de țigări, 23 de pachete de cafea și 9.250 de lei.
Cei doi bărbați au fost reținuți, fiind prezentați instanței de judecată, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.679 secunde