Constănțeni prinși cu droguri

340
Constănțeni prinși cu droguri - prinsicudroguri-1441216067.jpg
Nu trece o zi fără ca jandarmii constănțeni să nu prindă tineri care au asupra lor droguri.

Asta s-a întâmplat și zilele trecute, când un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Tomis a observat, pe strada Avram Iancu, un tânăr care părea ciudat. În momentul în care i-a văzut pe militari, bărbatul a devenit agitat și a încercat să fugă. Oa-menii legii l-au somat, oprit și percheziționat. În urma controlului corporal, jandarmii au găsit cinci pliculețe cu muguri vegetali halucinogeni de culoare verde.

De asemenea, marți seară, militarii au prins tot pe acea stradă un tânăr de 25 de ani care avea 21 de plicuri ce conțineau fragmente vegetale de culoare maronie.

"O oră mai târziu, jandarmii i-au surprins, în aceeași zonă, pe U.R., de 19 ani, și A.D., de 21 ani, din Constanța, care aveau asupra lor șase pliculețe cu muguri vegetali de culoare maronie. Pliculețele găsite asupra lor au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor", a declarat maior Sorin Trancă, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Tomis. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 August 2015
Stire din Eveniment : Adolescent prins cu droguri
Pagina a fost generata in 1.277 secunde