Constănțeni prinși în flagrant, după ce au furat motorină de la nave

388
Polițiștii de la Transporturi și IPJ Constanța, cu suportul operativ al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, au identificat trei persoane bănuite de contrabandă cu motorină. În urma unui flagrant, au fost confiscați 1.660 litri de produs petrolier.

Cei trei bărbați au fost depistați în flagrant, în localitatea Rasova, în timp ce transportau motorina, depozitată în recipiente de tablă și plastic. Din cercetări a rezultat faptul că respectiva cantitate de motorină ar fi fost sustrasă de la navele ce tranzitează fluviul Dunărea. De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoutilitara avea aplicate numere de înmatriculare false.

Polițiștii au confiscat întreaga cantitate de motorină, autoutilitara în cauză, bunuri în valoare de aproape 13.970 lei, precum și suma de 500 lei găsită asupra conducătorului auto. Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventiv din cadrul IPJ Constanța, apoi a fost prezentat instanței de judecată care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3347 secunde